Shoplog: Monochrome Zeeman

september 29, 2016

Afgelopen maandag besloot ik dat ik een zeil kon gebruiken op onze eettafel, om de lak te beschermen. Iets wat met een drukke peuter geen slecht idee is namelijk. Sowieso, knippen, plakken en verven is steeds meer zijn ding. Maar ook met auto's over de eettafel crossen is het helemaal. En met de vork slaan op tafel... Echt een peuter dus. Tijd voor een beschermend stuk zeil.

Na wat googlen, en vele dure opties later, vond ik een mooie optie bij de Zeeman. Op dit moment hebben ze het monochrome ook bij de Zeeman ontdekt, wat dus voor mij resulteert in een dikke 'hoera!'. Ik meette snel onze tafel nog op voor de zekerheid dat hij wel zou passen (al is het kleed echt bijzonder groot) en ging daarna op weg naar de Zeeman. Naast al het speelgoed wat Dani aan heeft gewezen ('onthoud maar voor je verjaardag jongen') vond ik het tafelzeil. Alleen vond ik ook nog van alles meer... Iets meer dus dan ik gepland had.

Monochrome bij de Zeeman, mooi en low-budget


Zoals je ziet scoorde ik natuurlijk een mooi tafelzeil. Een zwart-witte met marmer look. Super leuk ding, je ziet er door de print niet alles op en hij matcht mooi in ons interieur. Het zeil heeft aan de onderkant een zachte fiberlaag, waardoor hij je tafel nog eens extra beschermd. Ideaal dus waar ik hem voor wilde. En lekker met een doekje af doen wanneer hij vies is. 
Maar met mijn rug naar de jongenskleding zo ongeveer kon het ook niet dat ik er nog even doorheen snuffelde. Ik zag nog twee stoere t-shirts en een longsleeve, riep Dani erbij om droog te passen, zoals ik dat altijd maar noem. Even de lengte checken op de rug en de breedte en bij longsleeves de mouwlengte checken. Dani is lang en dun, dus een boel dingen zijn snel te kort en te breed. Daarom neem ik hem eigenlijk altijd wel mee, om zeker te zijn dat iets goed is. Of ik koop het vooruit, omdat je van verre al ziet dat het lang en zeer smal is. Dani was zelf wel compleet weg van de Dino, maar ook de zwarte shirts vond hij mooi. Die met de vlekken nog iets meer zelfs. Hij zocht overigens zelf mee in het rek, echt zijn ding om uit te zoeken of hij iets leuk vindt. 

Dit stalen dienblad lag bij het tafelzeil in het schap. Naast dat ze leuk zijn, bedacht ik me na vanochtend dat ik er echt wel een kon gebruiken. Mijn bananen waren weer eens ontploft op mijn houten kastje in de keuken (zonder bruin te worden, heel gemeen!) en dan druipt dat vocht er zo uit en trekt zo het kastje in. Die gaan dus voortaan op het dienblad als ze me nog een keer foppen, dan blijft het vocht gewoon op het dienblad, die met een doek schoon te maken is. 

En last but not least, scoorde ik nog onderstaand dekbedovertrek. Ondanks dat ik hem wat dun vond ogen, zag ik hem op onze vakantie bij mijn schoonouders en was hij toch wel stevig, zacht en vooral snel droog. En leuk natuurlijk. En Dani zijn ledikantdekbedje wordt langzaam wat kort en hij woelt zoveel dat het ook niet meer met lakenspanners te redden is. Dus binnenkort wordt het tijd voor een groot dekbed (ik sla heel bewust een peuterdekbedje over, ondanks het peuterbedje) en daar horen hoezen bij. Sowieso heeft hij al een groot kussen, dus dit is alleen maar handig. En voor de prijs hoefde ik het niet te laten. 

Dit was mijn shoplog voor deze keer. Heb je het nog uit gelezen, of ben je ondertussen al gillend naar de Zeeman gerend? 

You Might Also Like

0 reacties