Shop Saturday #6

september 24, 2016

Iedere zaterdag zet ik een shop in het licht waarvan ik vind dat deze echt gezien moet worden. Meestal zijn dit monochrome shops, gezien ik een voorliefde heb voor zwart, wit en grijs, al zul je zo soms spontaan wat kleur mogen verwachten op de blog. Vandaag ga ik weer als echte mama natuurlijk kijken naar kinderkleding. Niks leukers toch? Althans, ik zet mezelf daarin altijd wel op de laatste plaats (zeg ik met mijn blouse van uh.... 9 jaar oud?). En deze keer een Spaans kinderkleding merk wat ik toch altijd wel erg bijzonder vind om te zien. En nee, het is niet Tiny Cottons, die eerder een Shop Saturday sierde. Het zal wel aan het land liggen dat ze er zulke toffe kinderkleding maken. En wat nog toffer is, is dat dit merk ook dameskleding maakt. Wanneer je helemaal weg bent van de stijl voor je kindje, kun je dit ook voor jezelf in huis halen.

BOBO CHOSES


Kidsfashion

Dat je als moeder makkelijk kijkt naar kinderkleding is niks vreemds. Ook dat je kind heus meer kleding in zijn/haar kast heeft dan jij. Het zoeken naar de leukste kleertjes en tofste merken is dan ook iets waar je graag mee bezig bent. En zeg nou zelf, daar herken je je vast wel in. Ik wel hoor. Niet dat ik enthousiast bezig ben heel de dag met merkjes zoeken, maar zo op social media kom je er nogal een aantal tegen die je niet in je lokale kleine winkelcentrum zult zien. En dat zijn juist de pareltjes als het gaat om kleren voor je kindje. Zo vond ik ook Bobo Choses. En Bobo Choses heeft toffe items voor kinderen, stylish, maar toch met die lekkere kinderlijke twist eraan die je hoopt te vinden. Althans, ik hou niet zo van kinderkleding die er te volwassen uit ziet, maar ik hou ook niet van kinderkleding die zo kleurrijk is dat hij zeer doet aan je ogen. 'Stylish but childish' zeg maar. En zo viel mijn oog op de volgende kids items.
Bunny Buttons T-shirt
Dit toffe t-shirt met lange mouwen, knoopjeshals en konijnen-print is zo'n item wat bij mij perfect valt onder de 'stylish but childish' categorie. Het grappig getekende konijntje, die eigenlijk wel wat ondeugend kijkt, is echt iets kinderlijks aan dit shirt. Iets waar Dani zich al wel een uur mee zoet kan houden om alle konijnen te tellen bijvoorbeeld en iets wat hij herkent. Dat vindt hij namelijk erg leuk aan kleding. Zo draagt hij graag zijn ballonnen t-shirt van Zreefer, simpelweg omdat hij deze vrolijk vindt en de ballonnen een erg herkenbaar voor hem zijn. Zo zal dat ook zijn met deze longsleeve, met mooie knoopjeshals als prachtig extra detail.

Hypnotized Slim Fit Trousers
Stoere broeken die ook nog eens mooi zitten, dat is een eindeloze zoektocht hier. Dani heeft maar een smal kontje, waardoor de meeste broeken zo bizar breed zijn dat het er niet uit ziet. Laatst vond ik er dan eindelijk een bij de H&M die aardig viel, niet skinny skinny, maar wel mooi slank bij de heupen en niet te breed bij de pijpen. Ik moest hem wel een maat kleiner ervoor nemen, want hij viel niet zoals de andere broeken die ik ook wel eens had van de H&M. Deze broek van Bobo Choses oogt mooi smal, ook op de heupen (waar meestal het probleem start bij ons) en heeft daarnaast een super toffe print. Iets wat ik eigenlijk al jaren voor onmogelijk houd voor Dani.

Bunny Sweater
Kleur! Oke, het is zulk grauw groen dat het bijna grijs zou kunnen zijn, maar ook ik kies wel eens voor een kleurtje. Wederom zie je hier het grappige konijn op terug, dat hier spontaan niet meer zo ondeugend kijkt overigens. Het is wel een flink oversized model trui, maar met een mooie smalle jeans eronder gaat dat super leuk staan. En voor de winter is het gewoon een trui waar je in zou willen wonen, toch? Ik zie Dani hier wel in spelen!

Umbrella
Deze paraplu is een echte kinderparaplu. En waar je meestal over blije bijen en lieveheersbeestjes paraplu's ziet voor kinderen, is dit een iets meer stylish exemplaar, maar nog steeds met dat childish effect. Er staan een boel sterrenbeelden op afgebeeld, wat zeker voor een kind leuk is om te bekijken en aan te wijzen in de lucht. Die keren dat Dani buiten is als het donker is, fascineren de sterren hem namelijk enorm! Daarnaast is deze paraplu buiten de smalle print om doorzichtig. En ik zie meteen voor me hoe Dani eronder staat in de regen en door de paraplu naar de lucht gaat kijken en de regen en totaal gefascineerd gaat zijn van alles wat hij ziet.

Doves Hooded Sweatshirt
Van vesten heb je nooit genoeg! Dit grijze vest heeft een zeer subtiele print en matcht daarom lekker makkelijk met al het andere wat je in de kast hebt liggen. Hij combineert ook met alle andere items hierboven, maar zeker ook met eigenlijk zo goed als alles wat je in de kast van je kindje hebt hangen. Zeker bij ons is dat wel handig, want ik ben helemaal in to de shirts met all over printjes, die dan toch vaak wat opvallender en drukker zijn.


Twinning = winning

Leuk he, dat shirt wat Martin en Dani allebei aanhadden laatst? En daarbij een gelijksoortige broek en sandalen. Super schattig toch? Dani is ook wel van het twinnen met mij. En dat is mega schattig. Samen hadden we een t-shirt met vogeltjes (hij van Dudes n Dolls en ik van MS Mode), een shirt met pijltjes (ik MS Mode, hij een die ik zelf maakte) en samen een grid t-shirt (Hij van Made By Indys en ik van Scapino). Maar af en toe vind hij een zwarte jeans met kistjes ook tof en moet ik die ook aan. Of beide sneakers (hij koos in de winkel ook echt voor een stel dat leek op de mijne). Lief toch? Bij Bobo Choses kun je ook twinnen, bijvoorbeeld met deze truien waar je in zou willen wonen!

Kids version - Moms version
Dat sterrenbeelden gaaf zijn weten we allemaal. Maar als ze dan ook nog gebreid zijn als trui voor groot en klein, dat maakt ze nog meer bijzonder. De warme petrol kleur staat altijd mooi bij zwart en grijs en zou dus ook een mooie extra kleur zijn in onze kledingkasten. Ik weet nu al dat Dani alle sterrenbeelden gaat tellen en alle lijntjes gaat langslopen, omdat deze trui echt een item is waar je nog lang naar kan blijven kijken.

Kids version - Moms version
De baggy trui in een grijze variant, om in te twinnen. En wonen. Echt, deze trui ziet er zo comfortabel uit dat ik extreem blij ben dat er ook een grote variant van is. Op de koude dagen samen op de bank kruipen met een film, warm drinken en wat lekkers. Zie je ons al zitten? Ik wel hoor! Plaid erbij en wij vermaken ons samen prima op de bank. En moet je dan toch onverwachts naar buiten? Mooie grijze of zwarte jeans eronder, kistjes aan en gaan met die banaan.


Momsfashion


Yes! Bobo Choses heeft ook een mooie dames lijn, naast hun toffe kids lijn. En omdat je jezelf nog wel eens vergeet met kleding, is dit de ideale gelegenheid om ook voor jezelf te kijken. Als je dan toch aan het bestellen gaat met de kids lijn, neem dan voor jezelf ook wat mee zou ik zeggen. Mijn oog viel op de volgende items. Uiteraard vallen ze onder het monochrome gedeelte, maar er zijn ook een aantal mooi gekleurde items in hun collectie. Die komen alleen mijn kledingkast niet in.
Juanola Blouse
Wit is altijd een tikje spannender voor me dan zwart. Toch is deze witte blouse met kleine vormpujes (ik spot hartjes en wiebertjes) zeker eentje die wel in mijn kast zou mogen hangen. Net een tikkeltje anders dan standaard, toch niet te extreem en lekker basic. Voor de nette dagen, maar ook zeker lekker casual met een fijne jeans en sneakers zou ik hem dragen. Mouwtje oprollen, lekker laten bloezen in je broek en je bent ready om de straat op te gaan.

Jumping Rabbit Dress
Eigenlijk draag ik nooit jurkjes. Eerst omdat ik me er altijd dik in voelde. Of ik voelde me er truttig in. En omdat ik er niks in mee kan nemen. Jurken met zakken zijn amper te vinden, maar wel iets wat ik het liefst zou zien. Maar als ik dan toch voor een jurk zou gaan, zou bovenstaande zeker wel mooi zijn. Een mooi donkergrijs exemplaar met een apart weefsel in de stof, waardoor er een bijzonder 3D effect ontstaat. Ik ben altijd wel van de bijzondere effecten in tricot (ik heb een voorliefde voorstoffen, maar dat was vast niemand ontgaan), het maakt deze jurk een stuk meer bijzonder dan dat hij zou zijn met een gewone print of zelfs effen.

Spotted Socks
Sokken! Sokken, sokken, sokken! Hoe gekker, hoe beter. Ik draag eigenlijk nooit effen sokken, ze mogen van mij passen bij de outfit, maar wel iets moois hebben. Deze witte sokken hebben een mooie stip die nergens hetzelfde is en zelfs een beetje harig zijn. Het gevoel van een nette sok, maar toch een beetje gek. Ik zou ze zeker ook dragen.

Stripes Turtle Neck T-shirt
Deze longsleeve met turtle nek (een soort col, maar dan gladder zonder omslag) valt op en laat je silhouette slanker lijken door de verticale strepen. En van strepen, daar hou ik wel van! De styling met de jeans is dan ook helemaal mijn ding, al zou ik wel voor andere schoenen gaan. Het shirt oogt erg comfortabel en warm en is ook zeker een van mijn favorieten uit de shop van Bobo Choses.

Kende jij Bobo Choses al?

You Might Also Like

0 reacties