Shop Saturday #5

september 17, 2016

Iedere zaterdag zet ik de spotlight op een bedrijf of webshop waarvan ik vind dat deze de moeite waard is om gezien te worden. Of het nu gaat om een shop met kleren voor je kindje, tof speelgoed, woonaccessoires of kleding voor jezelf: je komt ze tegen in de Shop Saturday. Ook vandaag heb ik weer een bedrijf onder de loep.

Deze keer neem ik je mee naar een shop vol met toffe dames spullen in mijn favoriete 'kleuren'. Deze shop bevat verschillende stylen in die kleuren en, net zoals bij mij, zal niet iedere stijl jouw ding zijn. Maar genoeg keuze is er zeker! Ik zet hieronder mijn favorieten op een rijtje.


Elle Milla Shop

Ze omschrijft zichzelf als volgt:
'Door dagelijks op zoek te gaan naar de allerleukste baby en mama spullen werd het tijd om een grote stap te zetten... THE ELLE MILLA SHOP . Eigen creaties , fashion en interior voor mama’s en kids zocht ik zorgvuldig voor jullie uit. Een droom die uitkomt en waar ik al jaren over brainstormden...'

Een klein maandje geleden liet ze weten dat het tijd was om de nieuwe inkoop collectie te lanceren. Tijd om je voor te stellen dus aan deze mooie shop, waarvan Elle Milla overigens ook meteen het model is voor alle kleding die je ziet. Een toffe persoonlijke touch aan deze webshop.

Basic Shiny Grey Longsleeve
Basic longsleeves die niet super strak om zitten zijn wel mijn ding. Ondanks dat bijna al mijn kleren zwart zijn, past ook grijs zeker in mijn kledingkast. En van basics kun je er nooit genoeg hebben! Een jeans eronder, fijne sneakers en je bent klaar om herfst en winter te overwinnen natuurlijk. Achter de kinderwagen, of zonder. (stiekem stem ik zelf voor zonder, al loop ik nog vaak voor mijn eigen gemak achter de buggy... )

Basic Shiny Black Sweater
Wanneer ik over basics spreek, is dat dus meestal zwart. Deze lange sweater oogt super comfortabel en lijkt me zeker ideaal voor thuis. Of bijvoorbeeld een feestje met mooie legging/maillot/panty en laarsjes eronder (ik zou gaan voor de stoere veterlaars). Heb jij nou wel meer taille dan ik? Accentueer die bijvoorbeeld met een mooie riem.

Lola Black Jumpsuit
 Confession: ik heb nog nooit een jumpsuit aan gehad. Ik vond dat altijd voor de dunne mensen mooi en vond dat je daar vast een zeer specifiek figuur voor moest hebben. Inmiddels ben ik heel wat kilo's kwijt en zou ik het stiekem best eens aandurven om het te proberen. Maar dan wel een mooie zoals deze, waarbij het niet direct een jumpsuit lijkt, maar wel het comfort geeft van een jumpshuit. En streepjes zijn geweldig natuurlijk.

Black Lace Top
 Ik heb al sinds mijn 14de iets met kant. Was het niet eerst in mijn gothic periode, was het daarna wel omdat het gewoonweg altijd mooi staat bij wat je dan ook draagt. Ik heb items gehad in vorm van vestjes, jurken, rokjes en natuurlijk ook tops en shirts. Maar een mooie top met kant misstaat in geen enkele kledingkast als je het mij vraagt. Elegant en toch een tikkeltje stoer als je voor een zwarte gaat of het combineert met een mooi zwart item. Sneakers eronder en klaar ben je!

Sam Jeans Salopette
 Afgelopen zomer zag ik een boel dames lopen met een korte tuinbroek, ook wel de korte salopette genoemd. Stond ze werkelijk prachtig! Een zwart shirt eronder of een met streepjes (want van streepjes heb je nooit genoeg! Ook deze winter kom je bij ons, maar ook in allerlei andere winkels, streepjes tegen) en je look kan al niet meer stuk.

Kimmi Black Blouse
Een prachtige blouse kan eigenlijk altijd. Of je hem nu draagt om een nette pantalon, een rok of een stoere jeans, in iedere garderobe zou een mooie blouse moeten zitten als je het mij vraagt. Zelf kies ik vaak voor zwart, duh, maar een zwarte staat hierbij niet alleen netjes, maar ook zeker erg vrouwelijk. En dit materiaal oogt zo soepelvallend, dat hij niet anders kan dan mooi zitten.

Dit was de Shop Saturday weer voor vandaag. Is dit ook jouw ding of vind je een andere shop veel toffer?

You Might Also Like

0 reacties