Shop Saturday #4

september 10, 2016

Het is weer zaterdag en dus tijd om je voor te stellen aan een nieuwe toffe webshop! Dit keer een Belgische webshop die wat groter is, maar ook een uitgebreid assortiment heeft met alleen maar toffe dingen. Moet ik eerst de loterij zien te winnen (en we doen niet eens mee haha).

Neem eens een kijkje!

Wolf & Wolkje is een online kids concept store uit Antwerpen (die ik blijkbaar heb gemist tijdens mijn laatste bezoek in Antwerpen). Ze bieden allerlei producten aan die op eco basis zijn en dus goed voor het milieu.

Hieronder bied ik je een selectie van mijn meest favoriete items uit hun winkel. En denk niet dat ze enkel zwart-witte items bieden, ze hebben uiteraard veel meer. Maar mijn voorkeur gaat uit naar zwart, wit en grijze (aka monochrome) items. En omdat er zoveel toffe keuzes zijn, beperk ik me enkel tot de woon accessoires. De toffe kleding en het prachtige speelgoed komen beter tot hun recht als je die zelf gaat bekijken!

Design Letters Melamine Bekers
De Design Letters items vind ik echt super tof om te zien. Je kan zo simpel wat 'gepersonaliseerde' items neerzetten (zoals op de kamer van Dani) en toch de boel lekker rustig houden. Ik koos zelf thuis voor een stenen variant met deksel, maar een melamine variant is ideaal wanneer je je kindje al snel wilt laten kennis maken met Design Letters. Er zijn ook tuitdeksels voor te krijgen, borden en bestek. 

Fine Little Day Kussenhoes
Ik ben fan van kerst. Echt heel erg enorm fan. Dus toen ik deze kussenhoes zag een jaar terug, moest ik hem gewoon hebben voor op de bank. Hij heeft er ook lang gelegen, tot het inmiddels bijna Pasen was en het tijd was voor een andere hoes. Eigenlijk kan hij wel het hele jaar door natuurlijk op je bank en wanneer onze andere banken er straks zijn, zal hij zeker zijn intreden doen nog voor en ook na de feestdagen).

Lego Opbergdoos
Deze duplobox scoorde ik zelf een tijd terug al en is zeker ook een aanrader om voor te gaan. Er zit aardig wat opberg ruimte in en wij splitsen hiermee ideaal de gewone duplo van de duplo trein die hij eerder kreeg van mijn ouders. Dit zodat we zeker weten dat alles erbij is wanneer hij weer opgezet gaat worden. En hij staat natuurlijk super leuk in je woonkamer of op de kinderkamer.

Studio Snowpuppe / Moth Origami Lamp
Deze lamp is echt liefde op het eerste gezicht. Als ik een nieuwe lamp nodig zou hebben voor in huis, zou deze zeker wel een kans maken. Hij is er overigens ook in prachtige kleuren of met een dip dye effect. 

Mom and Dad Factory - Mountain Shelf
Wanneer je net als ik houd van wisselen aan de muur, is een wandplank ideaal. Deze mooie in naturellook staat natuurlijk super op de kinderkamer, maar ook in andere ruimtes in je huis. Hij biedt je de mogelijkheid om steeds wat anders te presenteren, maar ook met weinig staat hij natuurlijk super.

Red Hand Gang Kleerhanger
Deze toffe hanger heb ik al een tijd in huis voor zakelijk gebruik en gaat ook mee naar markten. Als je ergens de kleding van je kids leuk aan wil presenteren, dan is het wel aan zo'n hanger. Shirtje eraan, sjaaltje erom en het staat super. Ook ideaal om bijvoorbeeld je setje voor morgen aan op te hangen in de kamer van je kindje. Zo kun je alvast rijkelijk genieten van hoe het setje er uit gaat zien.

Down to the Woods kleerhanger
 Ook deze toffe hanger heb ik in mijn bezit en gaat ook geregeld mee naar markten. Hier hang ik persoonlijk vaak broekjes aan op met wat knijpertjes, maar ook met shirtjes en jassen is hij leuk. Zeker stoer om in de kamer op te hangen en er kleertjes aan te presenteren.

KG Design Cloud Placemat
Ik heb geen placemats in huis, maar eigenlijk zouden ze ideaal zijn. En dan zouden deze mooie in wolkenvorm super gaaf staan bij ons in huis. Ze zijn er in meerdere kleuren, al zou ik zelf kiezen voor een witte variant.

Heb jij al eens gekeken bij Wolf & Wolkje? 

You Might Also Like

0 reacties