Shop Saturday #3

september 03, 2016

Het is weer zaterdag! Ik neem in mijn Shop Saturday weer een bijzondere winkel onder de loop waarvan ik vind dat je die echt even moet kennen. Ook dit keer neem ik je mee naar een winkel die ik leerde kennen via Instagram. En eigenlijk in eerste instantie niet eens om haar winkel, maar om haar prachtige instagram-feed waar ik graag doorheen scroll.Wordt je al vrolijk van de foto's hierboven? Ik wel! Wat een heerlijke sfeer, warm en rustig. En de dame achter deze mooie items is Laura.

Lauw Design

Laura omschrijft haar winkel als volgt:
"Lauw Design is opgericht door Laura Roosen. Na kinderkleding en kinderkameraccessoires te hebben ontworpen nu een volwassener kant! De gebreide dekens zijn van ons eigen merk, Lauw Design®. Allemaal met de hand gemaakt en voorzien van stoer lederen label. Ook staan er geregeld mooie accessoires voor in huis in de webshop."

Deze duizendpoot heeft een oog voor detail

Ze heeft een super smaak en is ook nog eens van alle markten thuis. Toch lijkt haar hart te liggen bij het interieur, waar je op haar feed ook het meeste van terug ziet en nu dus ook in haar winkel. Mijn favorieten uit de winkel voor nu zijn de volgende items: Geweitjes
Deze geweitjes zijn een mooie eye catcher voor in je huis, of je ze nou aan een wandbordje ophangt of onder een stolp zet zoals Laura ook deed. Het exacte model links is sinds kort in mijn bezit en mag een plaatsje krijgen in de woonkamer. 


Poster
Ik heb geen huis vol posters, maar sommige zouden bij ons echt passen. Ik hou wel van een tikkeltje eigenwijs in huis (zoals onze Hay hand met zijn middelvinger omhoog, of de wat rebelse tekst op de lightbox). Deze poster zou er dan ook prima staan. Overigens maakt Laura super mooie posters en kaarten en is het zeker de moeite waard die eens te checken. 


Dekens Wool XL
Deze prachtige Merino wollen dekens worden handgebreid door Laura. Je kunt ze in tig kleuren bestellen en in 3 verschillende afmetingen. Wanneer je houdt van handmade, net als ik, en van een stukje kwaliteit, dan is dit zeker een lekkere warme deken die in je huis niet zal misstaan. 

Heb je Instagram en volg je @lauroosen al?

You Might Also Like

0 reacties