Friday Favorites #5

september 30, 2016

Iedere vrijdag plaats ik een Friday Favorites, waarbij ik mijn favorieten op een rijtje zet. De onderwerpen zijn uiteenlopend. Dingen voor in huis, dingen voor Dani, fashion, webshop-items en dingen die gewoon te gaaf zijn om niet te laten zien. Uiteraard vallen deze onder mijn favoriete 'kleuren' pallet: zwart, wit en grijs.

Stoer en tijdloos zijn dingen waar ik voor kies


Deze week kom ik uit bij een verzameling toffe dingen voor in huis. Dingen die ik voor mezelf zou kiezen, bijvoorbeeld voor het praktisch, maar veelal ook voor het leuk. Maar ook dingen die ik voor Dani zou kiezen, op zijn kamer bijvoorbeeld.
Via Jysk
Ik zag ze pas geleden in het echt bij de Jysk en was eigenlijk meteen verkocht. Van theedoeken heb je nooit genoeg, al puilt mijn kast inmiddels zo uit met theedoeken dat ik ze nog niet gedaan heb. De strakke vormen zoals het grid patroon zijn echt super stoer en passen in ieder interieur. En dat ik fan ben van wit en zwart, dat was natuurlijk voor niemand iets bijzonders. Hang ze op in je keuken en je hebt meteen een mooie en functionele blikvanger! Niet nodig met een vaatwasser zeg je? Bij ons wel, vooral met plastic spullen van Dani en Siep, daar blijft een boel nog wel nat op. 

Via Woonexpress
Deze kast spotte ik in het echt bij de lokale Woonexpress, tijdens mijn zoektocht naar een nieuwe linnenkast voor Dani. Dani is inmiddels zijn babykamer ontgroeid. Zijn ledikant staat al tijden op zolder, zijn commode is een kast geworden om de schone was te vouwen en op te slaan, wanneer ik deze nog in de kast moet leggen en zijn kast is dan nog het enige wat wel in gebruik is. Ik hou van de stoere uitstraling van de kast, met de stoere metalen handgrepen. Het handige van deze kast is ook nog eens de indeling. Waar meisjes een boel hebben om op te hangen, hebben jongens dat dus niet. Deze kast heeft dan ook maar een deel hang gedeelte en de rest biedt plaats om kleding en spullen neer te leggen. Ik ben fan!

Via Hema
Deze vaas zou echt super staan bij ons. Het is niet dat ik vaak bloemen krijg ofzo, maar die keren dat ik ze krijg, staan ze altijd in dezelfde vaas. En deze vaas heeft door de jaren wat geleden. Er zijn stukjes van de rand af. De vaas van de Hema zou ik dan weer echt super vinden. Net een tikkeltje anders, maar toch een mooie doorzichtige, zodat ik het water in de gaten kan houden. Of nou ja, ik... Martin die het in de gaten houdt. Ik heb niet zulke groene vingers hoor.

Via Xenos
Deze bakkerskasten van de Xenos zijn echt super gaaf. Ik kan niet kiezen tussen een zwarte en witte onderhand, zo leuk zijn ze beide. De zwarte staan stoer in je interieur, de witte net wat rustiger en subtieler. Beide kleuren zijn mooi. Ik heb alleen zo'n ienieminie klein probleem, ik zou hem helemaal nergens kwijt kunnen natuurlijk. Maar mooi zijn ze wel en ik geniet er dan ook dagelijks van om ze voorbij te zien komen op social media bij anderen. Wie weet dat er ooit plek komt hè, dan zou ik het wel weten!

Present Time via Browsehouse
Gezien ergens nog een keer de andere banken komen waar ik het eerder over had (die uit deze Weekly), snuffel ik graag rond voor ideeën voor meer kussens op de banken. Want kussens zijn sfeermakers en super gezellig en zorgen dat je banken nog beter zitten. En laat ik nou net fan zijn van zwart wit hierin en daarbij deze stoere grid/big square kussenhoes (bovenste van het stapeltje) tegen komen van PT (Present Time). Ik zie hem echt al liggen tussen een berg andere stoere kussens op de bank. De contrasterende achterkant geeft een extra speels accent aan deze hoes.

Dit waren mijn favorieten van deze vrijdag. Wat is ervan jouw favoriet?

You Might Also Like

0 reacties