Friday Favorites #4

september 23, 2016

Iedere vrijdag verblijd ik jullie met een lijstje met mijn favorieten. Dit kunnen de leukste dingen zijn voor in je huis, voor op de kinderkamer, aan kinderkleding of voor jezelf. Deze keer ga ik je mijn favorieten laten zien van de verzamelsite Etsy, waar handmade ondernemers van over de gehele wereld hun mooiste producten te koop aan bieden. En gezien hier de onderwerpen van producten enorm uiteen lopen, is er ook genoeg om te laten zien!

Penny Clare Makes
Deze beer kussens van Penny Clare Makes worden met de hand gemaakt en beschilderd en zijn super leuk op iedere kinderkamer. Ook als je ervoor kiest om hem kleurrijk in te delen, dan is dit een echte eye catcher. Voor zowel de baby kamer als de kinderkamer een leuk exemplaar met een speels karakter. Wij hebben het linker exemplaar bij Dani op de kamer liggen. Aan het voeteneind van zijn peuterbed, waar hij altijd leuk in beeld is.

Ohhio
Nee ik ben niet ziek, met een kleurtje op de blog. Je kunt deze in tig kleuren laten maken. Wool XL is iets wat in opkomst komt en waar je een boel items in verschillende shops van terug ziet. En ze worden gemaakt in tig kleuren! Siep is niet zo van de mandjes, maar als ze dat was, had ik deze echt super gaaf gevonden voor in huis. Wat een schatje is het en wat ziet hij er knuffelbaar uit. Het mandje dan. De poes op de foto ook naturlijk.

Nickichicki
Ik draag al jaren in de winter mutsen. Was het niet vanwege mijn tunnels (die nu een stukje kleiner zijn dan eerst), was het wel dat ik mijn haren kort had. Een lekker warm en knuffelig gevoel, zo'n muts op je hoofd. Helemaal over je oren trekken, tot in je nek en dan daar overlappen met een mega sjaal! Dit exemplaar kan je natuurlijk in iedere gewenste kleur krijgen, maar ik vond de getoonde kleuren ook erg leuk met dit werkje erin.

Little Sapling Toys
Gepersonaliseerde dingen zijn altijd favoriet. Ondanks dat ik ze zelf niet aanbied wegens tijdgebrek hoor. Hout is altijd mooi en naturel om ergens bij te gebruiken, maar deze blokken zijn in het echt gewoon prachtig afgewerkt. Om ze bijvoorbeeld te gebruiken bij toffe foto's zoals hierboven, of ter decoratie op de baby- of kinderkamer zoals bij ons (je ziet ze hier: monochrome kidsroom). Je kunt kiezen voor hoofdletters en kleine letters, voor plaatjes en het aantal blokken. De samenstelling van kleuren in blokken is een verrassingen, maar zeker altijd een mooie combinatie!

Grace Personalized
Zoals ik zei, ben ik enorm fan van gepersonaliseerde dingen. Zo koos ik voor mijn afgelopen moederdag voor een gepersonaliseerde ring van bovengenoemde verkoper. Een mooi subtiel exemplaar, wat ik dagelijks draag. Je kunt kiezen uit een boel lettertypes en kleuren (zilver, goud, etc). Zelf draag ik enkel zilvere sieraden en koos dus voor een zilver exemplaar.

Bullseyebeads
Deze ketting is gewoonweg super gaaf! Hij is gemaakt van glas met een echte dop van een eikel. Deze combinatie vind ik werkelijk geweldig en zeker omdat de herfst net gestart is, is dit een exemplaar wat zeker tof gaat staan bij zo ongeveer iedere outfit.

OldEnglishCo
Mokken met monochrome prints, ik hou ervan! Een lekker ietwat bijdehante quote zoals deze past perfect bij ons thuis. En ook deze toffe mokken worden natuurlijk met de hand bedrukt. Zie jij jezelf hier al koffie of thee uit drinken? Of geef je hem stiekem aan een van je bezoekers?

PieridaeGifts
En last but not least, tja.. Deze sokken horen natuurlijk wel in het lijstje. Ik word super vaak getagd, zoals ik eerder zei (Favoriete Quotes), in quotes over wijn. Deze sokken horen dus wel degelijk in dit lijstje. Eigenlijk zie ik mezelf er ook gewoon al mee lopen. Niet dat iemand mij dan wijn gaat brengen hoor, maar toch he.

Dit was mijn lijstje voor deze week! Wat zijn jouw favorieten? Kende je Etsy al?

You Might Also Like

0 reacties