Friday Favorites #3

september 16, 2016

Een friday favorites vol accessoires deze keer. Mijn favorieten hierin op een rijtje!

Via Hema
Deze kruk is super simpel om te zien en daarom extra mooi. En omdat ik vaak niet overal bij kan, is zo'n kruk natuurlijk extra ideaal.

Via Kwantum
Kuipstoelen zijn al langer in het winkelbeeld te zien, maar deze is, naast zijn mooie prijs, ook erg mooi met de aanwezige houten poten. 

Via Leenbakker
Draadmanden zijn wel mijn ding voor in huis. Het idee van de tijdschriften erin (of gewoon als krantenbak) is wel echt tof! Geeft me een tof idee hoe ik een van onze draadmanden kan gebruiken in huis.

Via Woonexpress
Een vrolijke, mooie kapstok voor op de kinderkamer bijvoorbeeld of ergens in huis om de jassen van je kindje aan op te hangen. De combinatie van het wit met het hout vind ik echt tof. Plus dat hij gewoon mooi staat in je huis. 

Via Xenos
Deze glazen bolvazen om op te hangen zijn echte eye catchers voor in je huis. Doordat ze van glas zijn, hou je het lekker rustig en transparant in huis en vestig je veel aandacht naar hetgeen wat je erin doet. 

Via Ikea
Hij wordt aangegeven als tv meubel, maar als klein dressoir zou hij prachtig zijn in ons huis. Handig om wat dingen in op te bergen en iets mooi op te zetten. Op mijn Pinterest heb ik al een aantal foto's ter inspiratie gepind, zoals je hem bijvoorbeeld kan stylen. Hier zou hij ook stoer staan op de kinderkamer. 

Hoe zou jij deze items stylen?

You Might Also Like

0 reacties