Friday Favorites #2

september 09, 2016

Tijd voor een nieuwe Friday Favorites! Deze keer eentje gericht op een aantal leuke spullen die ik zelf nog wel zou gebruiken en daarom ook erg leuk vind.

De ideale tas is altijd een hele zoektocht. De meeste vind ik net niet. Deze vind ik dan weer wel leuk. Niet echt groot, maar groot genoeg voor mijn portemonnee, telefoon en nog wat kleine dingen. En hij is natuurlijk zwart.

Via C&A
 Ik ben dol op gekke sokken, heb er een la vol van. Deze zijn ook echt helemaal mijn ding.
Via Happy Socks

Oke, al mijn broeken zijn zwart. Maar deze zou echt geweldig staan en past echt in mijn kledingkast.
Via Didi
Een mooie blouse of top mist bij mij niet in de kast. Nu zo ongeveer alles te groot wordt, is het wel verleidelijk om te kijken naar iets nieuws. Zoals deze mooie basic satijnen blouse. 
Via H&M

Om een outfit compleet en echt spetterend te maken, zijn mooie schoenen een must vind ik. Als ik bovenstaande reeks zou aantrekken als set, zou ik kiezen voor bijvoorbeeld deze mooie schoenen erbij. Mijn huidige Maruti's zitten ook echt goddelijk en dat verwacht ik van deze ook.
Via Maruti
Heb jij ook een favorieten lijst? 

You Might Also Like

0 reacties