Friday Favorites #1

september 02, 2016

Friday Favorites, een blogdeel wat ik jaren terug ook al gebruikte om allerlei dingen te laten zien die onder mijn favorieten vallen. Of het nou vanuit 1 shop is, vanuit 1 onderdeel (bijvoorbeeld interieur) of gewoon at random een aantal items, ik ga iedere week een lijstje opnoemen. Omdat het kan!


Deze week trek ik al mijn favorieten van Neerlandse bodem (ik ben fan van lokale producten).

Via Jetjes en Jobjes
Deze gehele winkel moet je gewoon zien! Ik krijg direct zin in feestjes en zou ze wel compleet leeg willen kopen! Voor iedere kleur en stijl hebben ze de leukste dingen. 


Via Zoofs
Na een lange werkdag klooien met dit boek om zo leuke dingen te maken voor Dani's kamer of de zaak. Ik zie het mezelf al doen, mooie uitnodigingen voor als Dani jarig is (geloof me, ik kan er al lang naar uit kijken) of voor kerst (daar kan ik nog langer naar uit kijken) bijvoorbeeld.

Via Huusje
Sinds Dani over is naar een grotere jongens kamer, kijk ik graag rond voor de leukste dingen voor zijn kamer. Zoals dit stoere dekbedovertrek voor als hij straks over gaat naar een groot bed in plaats van zijn huidige peuterbed. En met mijn én Dani's voorliefde voor zwart-wit past deze perfect in zijn kamertje. 

Via Winkeltje van Anne
Al die potloden die door het huis slingeren op zijn allermooist opbergen. Zo'n opbergzakje mag van mij wel lekker rondslingeren! 

Via Little Jackie and Me
Yes, dit is echt helemaal mijn ding! Mooi kinderservies is vaak ver te zoeken, van wat voor materiaal dan ook. Alles met afschuwelijk hysterische kleurtjes, echt... Ik vind het boerenbond servies hier in de kast al lelijk (niet mijn keuze!) en zou het het liefst snel nog omwisselen voor een prachtig zwart-wit servies (er staat al een boel, dat komt vanzelf goed). En dit prachtige gepersonaliseerde bord past daar perfect tussen, als kinderservies. Ik begreep dat er nog meer ging komen, dus hou ze in de gaten. Ik aas al op een setje.

Post jij ook favorieten? Ik zie graag je linkjes hieronder!

You Might Also Like

0 reacties