Favoriete quotes

september 11, 2016

Sinds ik meer tijd spendeer op Instagram komen er ook steeds meer quotes voorbij waar ik dubbel van lig of die ik gewoonweg prachtig vind. Met vlagen spam ik daar dan ook bergen met quotes, om ze er later weer af te halen. Sommige blijven staan, omdat ze gewoon mooi in de feed passen. Wel heb ik inmiddels in mijn Dropbox een mapje vol met de quotes staan die ik heb geplaatst.

Mijn wandplank, met een lekkere tekst
Op mijn Pinterest heb ik een mapje gevuld met leuke quotes voor in de lightbox in de woonkamer. Korte teksten met een wat rebels randje zijn wel mijn ding hierin. Zoals deze hierboven, die al maanden staat (met aan de andere kant van de woonkamer de Hayhand in ludieke houding).

Ik heb volgens mij 3 categorieën waarin je mijn quotes kan plaatsen. Een stuk met quotes over het moederzijn, een stuk met gewoon lekkere teksten en een stuk met wijn. Ja.. wijn. En geloof me, ik heb heel veel opnieuw dubbel gelegen om de quotes waar ik al eerder om moest lachen. Deze post heeft me dan ook meer tijd gekost dan je je kan voorstellen.


De wijn quotes zie je bij mij geregeld op Instagram rond het weekend. Wanneer we het weekend starten of uitrollen ben ik vaak wel in voor een lekkere quote. Niet dat ik me lam drink op de wijn hoor, maar ik geniet best van een glaasje (of 2) in het weekend.


Slaap-moe zijn ritme, zwarte kleding (hoe ziet een andere kleur eruit?) en grappen om mijn figuur passeren regelmatig de revue. Ik heb echt enorm moeite gehad om hier nou een selectie in te maken. Al moet ik zeggen dat ik echt wel meerdere keren per week getagd word in berichten of foto's met teksten over zwarte kleding. Ik zou voor de lol eens met een kleurtje op straat moeten, gewoon om te kijken of iemand mij nog wel herkent.

Dit jaar hoop ik op iets anders met kerst


En dan zijn er natuurlijk nog de quotes die over het moeder zijn gaan. Voor de moeders die meelezen vast een enorm herkenbaar iets. Voor mij sowieso, met een peuter in huis die zo ongeveer iedere stap je wil achtervolgen met 'wat doe je?'.


En voor diegene met een groot kind in huis, deze quote komt graag voorbij, maar eigenlijk meer offline dan online. Wanneer moeder de griep heeft, boeit het niemand. Het leven gaat immers door. Mama ziek? Dat kan écht niet! Maar als papa ziek is?


Aan het einde van hun griep herrijzen zij van de dood natuurlijk. Je hebt altijd baas boven baas.

Dit zijn zo ongeveer mijn favoriete quotes. Ik ben niet van de levenswoorden en inspiratie volle quotes. Ik ben iets meer van de vrolijke, ietwat sarcastische, maar zeker rake quotes waar ik dubbel om lig, maar die ook lekker herkenbaar zijn. Als je me op Instagram volgt, dan kom je het vanzelf tegen!

Wat zijn jouw favoriete quotes?In de 30 Day Blog Challenge van Hare Maristeit vind je 30 tal blogonderwerpen, om je zo van onderwerpen te voorzien voor nieuwe artikelen. En het zou geen challenge zijn natuurlijk als ik bij het meedoen ze niet allemaal ga voldoen. Als je op het label hieronder of hier rechts '30days' klikt, ga je ook andere artikelen van me tegen komen van deze challenge.

You Might Also Like

0 reacties