Birthday Prepping: Terug blik naar vorig jaar

september 08, 2016

Over 2 maanden zijn we jarig. Ja, je leest het goed: we. Niet iedereen valt het op, maar ik ben bevallen op mijn verjaardag. Zo kan ik niet meer om mijn verjaardag heen. Maar ik hou hem wel voor Dani, voor mezelf hoeft niet zo nodig. Wel hou ik van op tijd voorbereiden. Ook vorig jaar was ik op tijd.


Even een terugblik naar vorig jaar:
Qua bijzondere dingen om naar te kijken heb ik de versieringen, de taart/cake, de traktatie voor de peuterspeelzaal en had ik een outfit uitgekozen en daarbij foto's geschoten. Hierboven vind je een compilatie foto van hoe het er hier vorig jaar aan toe ging. Ik maakte cakejes en een grote cake-taart in de vorm van een 2 (ik had die van de Xenos, maar die hebben ze niet meer). En nog een berg ballonnen, slingers en andere versieringen tevoorschijn gehaald om het af te maken (o.a. van Jetjes en Jobjes) en een aantal DIY slingers, waar ik later wel een keer een tuto over zal schrijven.

Ik hou niet van kado's als traktatie


Ook had ik nog de traktatie voor de peuterspeelzaal. Ik wilde het niet te groot maken en hou er ook helemaal niet van om bergen kado's te geven bij een traktatie. Een klein iets om te eten, wat leuk verpakt is, is naar mijn idee dan ook meer dan voldoende. Ik koos voor candy cups waar ik wat druifjes in deed. Dit verpakte ik met celofaan en daaromheen een lintje met een verjaardagstekst die ik zelf kon samenstellen (ik koos voor een tekst die wat jaren mee kan, gezien ik pas vanaf 25m kon bestellen en dat écht niet op krijg voor een verjaardag). 'Happy Birthday Dani' staat er dan ook op geschreven. Het mandje stond op zolder en zo werd het een super feestelijke traktatie, zonder gekke dingen of hoge kosten.


Daarnaast vond ik zwart-witte confetti, pakte ik wat dozen leuk in, maakte ik een vlaggenlijn van stof, blies ik een cijferballon op (die vind je al voor zeer weinig bij de SoLow) en trok ik Dani wat leuks aan (met een trui uit eigen collectie). Confetti over hem heen blazen en uitpakken maar. Super leuk toch? Samen met Wieke doopten we het om tot een Birthday Smash, die je bij haar overigens ook kan boeken.


Pakken jullie ook graag uit als je kindje jarig is? 

You Might Also Like

0 reacties