Wanneer je ouders terug zijn van vakantie #2

augustus 31, 2016

Ken je dat? Gaan je ouders op vakantie, komen ze terug met bergen spullen voor je. Nou hier wel hoor! Dani wordt altijd ten top verwend met speelgoed en kleren, maar ook aan ons wordt gedacht. Het liefst met nuttige dingen en wat lokale leuke dingen erbij. Hieronder een kleine verzameling van wat etenswaren en handigheidjes voor erbij. Kijk je mee wat we nog meer kregen?


Wat ik zoal kreeg:
Omdat het mijn ouders zijn, word ook ik enorm verwend. Met allerlei handige dingen voor in de keuken, maar ook wat lekkers en grappigs. Ik hou wel van koken en handigheidjes daarbij, liefst ook dat ze er nog mooi uit zien. En daar is prima aan gedacht. 
Dani houdt wel van helpen in de keuken. Van de regen in de drup zo ongeveer, maar dat negeren we even. Daarnaast heeft hij een Ikea keukentje staan en daar heb ik zijn deel van de set gelegd. 

Een deksel. Klinkt niet spannend, maar deze enorme siliconen deksel sluit super goed af. Ik heb er al een paar in het rond, voor op schalen, maar wilde er erg graag eentje voor op een ovenschaal. Dat werd dus deze mooie in de 'vorm' van een klaproos. 

Overigens kreeg ik ook een setje van twee kleintjes voor op glazen. Ideaal met het warme weer dat er geen wespen of andere beesten in je glas komen. Of op af... 

Een Joseph Joseph Lotus Plus. Deze stomer kun je in iedere pan zetten, waarbij je eronder een laagje water aan de kook brengt en zo je eten kan stomen. Meteen dezelfde avond gebruikt, want hoe heerlijk is dat? Hij is voor de pan die ik gebruikte een tikkeltje te hoog, waardoor mijn deksel een mini beetje omhoog komt. Iets langer stomen dus. 

Omdat je nooit genoeg mooie theedoeken kan hebben! Ik kreeg een vrolijk setje zwart-witte theedoeken. Past natuurlijk perfect in het interieur. En ondanks dat we een vaatwasser hebben, was ik nog vaak graag af met de hand. 

Uiteraard kregen we nog een boel meer, zoals toffe sokken met leuke printjes (ik hou van gekke sokken), een grappig cavia Pride and Prejudice boekje, spullen voor de moestuin, chocolade en handigheidjes voor mijn werk. Maar omdat ik niet alles uit wil kauwen, maar enkel de handige items die ik het noemen waard vind.

Krijgen jullie ook vaak verrassingen als je (schoon)ouders op vakantie zijn geweest? 

You Might Also Like

0 reacties