Wanneer je ouders terug zijn van vakantie #1

augustus 30, 2016

Ken je dat? Gaan je ouders op vakantie, komen ze terug met bergen spullen voor je. Nou hier wel hoor! Dani wordt altijd ten top verwend met speelgoed en kleren, maar ook aan ons wordt gedacht. Het liefst met nuttige dingen en wat lokale leuke dingen erbij. Zoals deze hilarische chocolade lollie voor Dani bijvoorbeeld. Kijk je mee wat we nog meer kregen?Wat Dani zoal kreeg:

Dani kreeg een berg met speelgoed en kleding zoals ik al zei. Hij is dol op treinen en kreeg daarom houten trein onderdelen, een Tomas de Trein treintje, maar ook een Tomas de Trein t-shirt.
En omdat ik zelf erg weg ben van houten speelgoed en ouderwets speelgoed, valt dat treinspul hier wel in de smaak! Ook nog een retro houten blokkenset. Eentje die ik nog eens van dichtbij ga laten zien en fotograferen, want die is mega leuk! Het alfabet, de cijfers en meer.

Maar ook huissokken en wat spelletjes horen erbij. Hieronder zijn favoriet voor dit moment: een knikkertoren. Wanneer er een knikker beneden is, valt hij ergens op, zodat er boven een nieuwe knikker komt rollen. Mijn grootste ergernis meteen ook, want ik kan heel de dag overal knikkers zoeken en zie het nog wel gebeuren dat er echt een boel kapot gaat zijn.

Daarnaast dus nog wat setjes kleding en een 'pyjama' die ook gewoon leuk is om zo te dragen. Martin houdt wel van filmkarakters, dus deze Batman/Superman outfit (ja een combinatie) is dan ook voor hem geslaagd. Ik ben van de zwart/wit/grijs/grauwe tinten en daar sluiten de 2 rechter sets naadloos op aan. En het Tomas de Trein shirt natuurlijk, zoals eerder omschreven. Dani en zijn treinen... 

Tip
Mijn tip als je ouders vragen of ze kleding mogen kopen voor je kindjes op vakantie, gezien vele merken anders vallen en het altijd lastig is in te schatten of ze het passen en je je ouders natuurlijk niet in iedere winkel laat meten of iets wel past... Geef een mooi passend shirt mee. Het shirtje wat ik mee gaf zat glad om, was lang genoeg en gaf dus de minimale lengte en breedte aan van shirts die ze konden kopen. Omdat hij glad om zat gaf hij ook nog eens de start omvang aan voor eventuele broeken. Zeker gezien Dani maar smal is, is dat handig kijken. En te groot gekocht? Daar groeien ze wel in, ik heb voor Dani al wat dingen klaar liggen voor als de huidige maat te klein wordt. 


Omdat we een boel kregen, ik niet alles wil gaan uitkauwen, maar het ook teveel vond voor een hele post, ga ik er nog eentje aan wijden. Uiteindelijk laat ik niet alles zien, maar wel de leukste dingen!

Worden jullie kids ook zo verwend door je (schoon)ouders? 

You Might Also Like

0 reacties