Shop Saturday #1

augustus 20, 2016

Iedere zaterdag neem ik een shop onder de loop die onder mijn favorieten valt. Vanwege bijzondere items waar mijn hart een beetje sneller van gaat kloppen. Dingen voor kinderen, voor mezelf of voor in huis. Soms bespreek ik wat grote shops, maar vaak ook de allermooiste kleine merken die je wellicht nog niet kende.

Dream Catcher - zwart-wit
De eerste ronden start ik graag met een shop die ik via instagram heb gevonden. Deze dame maakt en ontwerpt haar artikelen zelf en ze zijn van prachtige kwaliteit. Daarnaast is haar instagram tijdlijn prachtig om te zien, zeer sfeervol! Ik heb het natuurlijk over

Bisou de Lou

Eveline beschrijft haar shop als volgt:
"Bisou de Lou staat voor kwalitatieve, handgemaakte interieurobjecten met een hoge fun factor. Ze passen naadloos in de stijl van elke kamer en kinderen kunnen er eindeloos mee spelen. Ieder dier, ieder kussen, bal en vlieger is uniek. Ze worden gemaakt van wisselende interieurstoffen. Luxe materialen die er niet alleen mooi uit zien, maar ook heerlijk aan voelen."

Eigenlijk zou ik alles wel aan willen vinken als geweldig. Toch maakte ik eerder al eens keuzes voor bepaalde producten, die nu bij Dani op zijn kamer hangen.

Deze dromenvanger van Bisou de Lou hebben we al een ruime tijd, en is al verhuisd van kamer toen Dani naar zijn grotere kamer ging. Een vrolijk object qua vorm, dat vanwege zijn kleuren en materiaalkeuze toch zeer stijlvol is ter decoratie. Dit tijdloze object zal nog jaren bij ons aan de muur hangen.

Kite - hanger
Deze vlieger is gemaakt van dezelfde materialen als de droomvanger. Toen we deze kochte, had ze deze pas in de collectie en was hij er enkel in deze kleur samenstelling. Inmiddels heeft ze de kites in meerdere kleuren. Ik koos voor een vlieger vanwege mijn werkzaamheden, hij paste perfect in de shoot. Uiteraard vond ik ook dat hij perfect zou staan bij Dani op zijn kamer en ik hem anders wel een gave plek zou bieden ergens anders in huis.

You Might Also Like

0 reacties