Mini shoplog

augustus 23, 2016

Voor deze keer een mini shoplog. Geen uitgebreid verslag met een berg leuke dingen uit tig winkels. We hadden eigenlijk een uitje langs de Intratuin gepland. Maar wij stonden, net als een berg andere mensen, voor een onverwachts gesloten deur. Jammer! Vlakbij vonden we de Goossens wonen en zagen we daar het ideale alternatief in. Ruimte om te wandelen met Dani, zonder dat hij een berg kon slopen. Eenmaal daar uit viel mijn oog op de Bristol er schuin tegenover. En die was open!


Bristol 

Er zit bij ons geen Bristol in de buurt en de laatste keren dat ik er was vond ik de kleding totaal niks. Deze keer bij binnenkomen liep je meteen de meiden afdeling op. Mijn kleine frustratie altijd, want de meiden afdelingen zijn altijd 3x zo groot als de jongens afdelingen. Maar hij zag er wel leuk uit, kleuren die mij wel bevallen. Of nou ja, kleuren... Ik ben meer van het zwart, grijs en wit.

Voorbij de schoenenafdeling kwam de jongens afdeling en ik zag al meteen een paar toffe items die echt mijn ding zijn voor Dani. Een aantal toffe truien, blousjes en shirts. Na flink gesnuffeld te hebben kwam ik thuis met de volgende twee keuzes:

Buffalo Plaid Blouse
Ondanks dat er niet echt kleur in de kledingkast van Dani zit, vond ik deze rode blouse erg tof. Dani overigens ook, dat scheelt. Handig, zo'n peuter met een iets te dikke mening over zijn kleren. Er was ook een zwart-witte variant van de blouse, maar niet in zijn maat. Geeft ook niet, want de rode vond ik ook erg stoer! De blouse is van lekker zacht flanel en kocht ik een maatje groter, zodat hij er wat langer van kan doen. Mouwen oprollen bij blousjes vind ik stoer, bij andere shirts dan weer niet.

Zwarte trui met letters
De trui viel mij direct op. Een stoere zwarte trui met letters er overheen. Lekker basic, maar echt mijn ding en zeker voor Dani. Die kocht ik in 98, zodat hij hem deze winter goed kan dragen. Ja, ik hoop op een lekkere koude winter, met sneeuw, warme chocomel en lekkere dikke truien. Hij kan overal op gecombineerd worden en ook dat leek me uitermate praktisch. De ideale trui dus.

Dit was mijn kleine score bij de Bristol van het weekend. En ik ben wel nieuwsgierig of jullie ook wat leuks zagen bij de Bristol?

You Might Also Like

0 reacties