I loves shoes

augustus 26, 2016

Ik hou van schoenen! Zo, dan weet je dat. Waarschijnlijk zoals menigtal vrouw hou ook ik van schoenen. En nadat ik zwanger ben geweest, zijn mijn voeten een maat groter geworden. Al mijn oude schoenen konden de deur uit, ik baalde wel. Maar ik beloofde mezelf ook om niet meer zoveel schoenen aan te schaffen. Tot nu toe lijkt me dat wel te lukken. Ik wacht netjes tot een paar versleten is en heb er beduidend minder dan voorheen.

Ik heb zoals je ziet een voorliefde voor zwarte schoenen en dan meestal ook nog Ecco. De laarsjes en sneakers hierboven zijn beide van Ecco.

Als ik zo ga tellen dan heb ik aan schoenen:
- 1 paar slippers
- 1 paar sandalen
- 1 paar pantoffels
- 1 paar snowboots
- 2 paar laarsjes, waarvan 1 paar bijna versleten
- 1 paar gympen
- 3 paar overige schoenen

Tien paar in totaal dus. Dat leek me niet heel veel. Ik scoor ze meestal in de uitverkoop, maar als dat echt niet gaat, dan kan het ook maar een keertje zo. Dat is welgeteld met 3 paar gebeurd, waarbij mijn pantoffels die niet eens duur waren. Ik heb niet alles op de foto vastgelegd (een boel wel hoor), maar om je toch een beeld te geven van mijn smaak schoenen en mijn mini collectie, hier onder een reeks schoenenfoto's. Ik word alweer helemaal vrolijk als ik ze zo zie.

Dit zijn Saltwater Sandals. Na jaren heb ik eindelijk weer sandalen gekocht en ik kan je zeggen: ze zitten heerlijk! Ik kocht ze online bij Attic Empire en paste eerst de maattabel die je vanaf de website kunt downloaden, ideaal!

 Deze ecco schoenen waren monsterlijk in de aanbieden, maar dan ook echt flink en ik had net mijn gewone zwarte schoenen versleten. De ideale oplossing om erbij te nemen. Het zijkantje heeft een werkje alsof het van slangenleer is. Uiteraard is dat nep he. Ik kan zo snel geen linkje vinden van hoe de productfoto eruit ziet. Dus bij deze alleen mijn foto.
 De laarsjes van de eerste foto. Ik zag ze laatst nog in de Ecco store staan in Tilburg en ik blijk ze verkeerd te dragen (de veter moet blijkbaar rondom je enkel). Anyway, kistjes zitten altijd in mijn schoenen assortiment. Ideaal bij iedere outfit en ze zitten altijd heerlijk.

 Pantoffels! Ik kocht ze op een kerstmarkt (Kerstmarkt! Kerstmarkt!) bij Winterberg voor maar €15,-. Gemaakt van schapenwol en ze zitten heerlijk.

Converse Allstars. Ik heb altijd geroepen dat ik nooit veel geld uit ging geven aan een stel gympen. Want gympen waren ondingen, gympen droeg je op de basisschool voor gym en sportevenementen en waren altijd zo kapot op de camping. Dat punt gemaakt hebbende, ik kocht eens een rokje en vond daar gympen wel mooi onder staan. En de eerst volgende schoenenwinkel had dus Allstars. Ondanks alles wat ik riep over gympen, vond ik dat ik ze moest passen. Wie weet zaten deze beter. En man, wat zitten deze beter dan die goedkope gympen van vroeger. Leuk onder een rokje, maar ook onder een fijne broek. Ze zijn wel snel vies, want ik koos natuurlijk voor een echt witte (optical white), maar daar kan een wasmachine wonderen aan doen hoor.

Deze waren in de aanbieding. Laat ik dat ook maar meteen zeggen. Want Maruti schoenen zijn gaaf, maar echt niet geschikt voor iedere gelegenheid of outfit. Maar omdat de prijs lager lag, heb ik me laten verleiden tot een prachtig setje Maruti schoenen met de Gimlet print. Ik draag ze eigenlijk alleen onder een totale zwarte outfit (wat ik bijna altijd aan heb) en naar de mooiere gelegenheden, zodat ik er nog lang van kan genieten.

Verder bezit ik dus nog een set snowboots. Ook Ecco, bruin nota bene bij gebrek aan zwarte te kunnen vinden, maar ze zitten heerlijk in de winter.
Ik heb nog een setje grijze laarsjes die bijna compleet versleten zijn. Het betreft een ouder model van Ecco, waar ik bij lang zoeken nog een foto van heb kunnen vinden. Het zijn dus deze.
En last but not least: mijn slippers. En dan heb ik het natuurlijk over Birkenstocks. Niet sexy, maar ze zitten zo heerlijk dat ik er in de zomerdagen bijna compleet in leef. Soms ga ik dus vreemd op mijn sandalen, maar meestal zijn het dus slippers.

Hoeveel paar schoenen heb jij? Heb jij ook zo'n schoenending?

You Might Also Like

0 reacties