Back to 'school'

augustus 18, 2016

Vandaag lag het nieuwe boek van de H&M op de mat. Of nou ja, die met de kinderkleding. En als moeder van een peuter ga ik natuurlijk even kijken. Ondanks dat ik qua kleding altijd baal dat we een jongen hebben, voor mijn gevoel hebben ze voor meiden altijd 3x meer en veel leuker, zag ik deze keer een boel leuks waar ik me best in kan vinden voor Dani.

Omdat Dani in 98/104 zit, kijk ik wel alleen naar de jongens pagina's in die maat. Ik ben een echte monochrome lover en ook Dani is geen fan van kleur, vast mijn schuld overigens, dus ook dat ga je tegen komen. Maar de volgende items zijn wel echt mijn ding.

Overhemd met capuchon

Instant verliefd! Wat een stoere blouse. De grote ruit, de capuchon, gewoon helemaal mijn ding. Beetje jammer dat Dani niet zo van de blousjes is. Hij gaat er vast nog wel aan moeten geloven, want deze is wel echt een must have voor zijn kledingkast voor komend seizoen.

Skinny fit jeans
Grijze jeans, ideaal voor in iedere jongens kast. Sowieso ben ik helemaal een jeans mens, de tricot broekjes zijn altijd zo kapot. De keuze voor skinny is hier standaard. Dani is met zijn bijna 1 meter maar een smal mannetje van 12 kilo. De skinny broekjes zitten hier baggy, ieder breder model is gewoonweg hilarisch lelijk om te zien. Gelukkig heeft de H&M ook broeken voor de smallere kids.

Shirt met lange mouwen
Jongens en dino's. Dat hebben ze goed begrepen bij de H&M. En deze longsleeve is mooi van kleur met een toffe, niet te gedetailleerde of gekleurde print. Gewoon dino's in silhouette, zwart op lichtbeige. Een geslaagd item als je het mij vraagt.

Sneakers van mesh
Ondanks dat ik voorstander ben van zeer goede schoenen, zeker met een peuter met moeilijke voet (smal, lage wreef en groot). Maar een setje schoenen voor erbij zijn altijd handig. Naar de peuterspeelzaal, om vies te worden en te rommelen in de tuin. Of als de goede even niet aan kunnen bijvoorbeeld. En daarvoor zijn deze prima geschikt! Mooie zwarte sneakers met een witte gevlekte zool. Dat ik zoiets in het groot heb negeren we even. Dani is wel van het twinnen en ik vind dat stiekem heel schattig dat hij dat wil.

Wat waren jouw favoriete items uit de nieuwe collectie van de H&M?

You Might Also Like

0 reacties